Olemme osa R-Groupia, Suomen johtavaa maailmanlaajuista teräsratkaisujen toimittajaa

R-GROUP BALTIC OÜ siirtyy uuteen laajempaan tilaan kasvun tukemiseksi

Uusi koti tuo tuotannon, toimiston ja varaston saman katon alle.

Tärkeää: Ota huomioon alla olevat uudet osoitetiedot ja jaa se sisäisten tietueiden osastojen kanssa. Muut yhteystietomme, mukaan lukien puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet, pysyvät samoina.

Uusi postitus / lähetys ja toimeksianto (voimassa 01. helmikuuta 2019):

R-GROUP BALTIC OÜ
Kõrtsi tee 7
(Vihreä rakennus)
Lehmja Küla, Rae Vald
75306 Harjumaa
VIRO
Väkijoukko. +372 578 396 76

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että 1. helmikuuta 2019 olemme tehneet siirtymämme uuteen, suurempaan tehtaan ja toimistorakennukseen. R-ryhmän uusi laitos, jonka pinta-ala on noin 5700 neliömetriä, sijaitsee Tallinnan houkuttelevassa logistiikka- ja teollisuusalueella, ja se on rakennettu korkean laadun ja nykyaikaisen eurooppalaisen standardin mukaisesti, mikä takaa korkean energiatehokkuuden ja kestävyyden. taideteollisuus auttaa meitä virtaviivaistamaan valmistusprosessiamme ja auttamaan laajentumistamme vastaamaan korkealaatuisten esivalmisteiden ja betoniliitosten kysyntää.

“Olemme erittäin innoissamme laajentumaan uuteen, suurempaan laitokseen.” Hallituksen puheenjohtaja R-ryhmän puheenjohtaja Antti Repo sanoo. ”Muutos parantaa tuotantoa, katalysoi jatkuvaa kasvua ja tukee uusien tuotteiden innovointia.”
Kiitos, että luotat RSTEEL®-tiimiin valmiiksi ja betoniliitoksillasi. Sitoutumisemme tarpeiden täyttämiseen on edelleen vankka.
Odotamme innolla jatkuvaa tukeasi.

Tietoa R-ryhmästä

R-Group on johtava teräsliitäntöjen valmistaja valmis- ja valukappaleiden rakentamiseen ympäri maailmaa. Yli kolme vuosikymmentä osallistumme valtaviin projekteihin, emme tee kompromisseja laadusta tai asiakastyytyväisyydestä ja luomme yhteyksiä elinkaaren ajan. Asiakaslähtöinen palvelu, erinomainen ja luotettava toimittajien verkosto sekä laaja tuotevalikoima takaavat, että pystymme tarjoamaan ammattitaitoisia ja joustavia ratkaisuja kaikenlaisiin hankkeisiin. Toiminnassamme noudatamme ISO 9001- ja 14001-standardeja.

Lisätietoja on osoitteessa:

www.repo.eu , sähköposti: info@repo.eu , tai soita numeroon +358 20 722 9420

Viimeisimmät uutiset ja tapahtumat