Olemme osa R-Groupia, Suomen johtavaa maailmanlaajuista teräsratkaisujen toimittajaa

Käyttöehdot

Nämä käyttöehdot koskevat RSTEEL®-verkkosivuston käyttöä. RSTEEL®-brändin omistaa R-Group Finland Oy, joka sijaitsee osoitteessa:

Katajanokankatu 6B, 00160 Helsinki, Finland

Käyttämällä tätä sivua sinun oletetaan hyväksyvän nämä käyttöehdot kokonaisuudessaan. Hyväksyt, että lopetat RSTEEL®-verkkosivuston käytön, jos et hyväksy kaikkia tällä sivulla annettuja ehtoja.

Seuraavat termit pätevät näihin käyttöehtoihin, tietosuojaselosteeseen ja vastuuvapauslausekkeeseen sekä kaikkiin sopimuksiin: ”Asiakas” ja ”Sinä” kaikissa taivutusmuodoissaan viittaavat sinuun, joka käytät tätä verkkosivustoa ja hyväksyt Yrityksen käyttöehdot. ”Yritys” ja ”Me” kaikissa taivutusmuodoissaan viittaavat Yritykseemme. ”Osapuoli”, ”Osapuolet” tai ”Me” kaikissa taivutusmuodoissaan viittaavat sekä Asiakkaaseen että Yritykseen tai toiseen näistä. Kaikki termit viittaavat sellaisen maksun tarjoamiseen, hyväksymiseen ja harkintaan, jota tarvitaan apumme tarjoamiseen Asiakkaalle asianmukaisimmalla tavalla, joko määrätyn mittaisin virallisin tapaamisin tai muilla tavoin, Asiakkaan tarpeiden täyttämisen nimenomaiseen tarkoitukseen Yrityksen palveluiden/tuotteiden tarjoamista koskien Suomen vallitsevan lainsäädännön mukaisesti. Kaikki yllä olevien termien tai muiden sanojen käyttö yksikössä, monikossa, isolla alkukirjaimella ja/tai eri taivutusmuodoissa sekä hän/he-muodot katsotaan toisiaan vastaaviksi ja siten samaan viittaaviksi.

Käyttölupa

Ellei muuta mainita, RSTEEL® ja/tai sen käyttöluvan antajat omistavat immateriaalioikeudet kaikkeen aineistoon RSTEEL®-verkkosivustolla. Kaikki immateriaalioikeudet pidätetään. Voit katsella ja/tai tulostaa sivuja sivustolta http://www.repo.eu omaan henkilökohtaiseen käyttöön näissä käyttöehdoissa asetetuin rajoituksin.

Et saa tehdä seuraavia:

 • Uudelleenjulkaista aineistoa sivustolta http://www.repo.eu ilman nimenomaista kirjallista lupaa.
 • Myydä tai vuokrata aineistoa sivustolta http://www.repo.eu tai myöntää siihen alilisenssejä.
 • Toisintaa, jäljentää tai kopioida aineistoa sivustolta http://www.repo.eu ilman nimenomaista kirjallista lupaa.
 • Levittää RSTEELin® sisältöä eteenpäin (ellei sisältöä ole tehty nimenomaan eteenpäin levitettäväksi).
 • Luoda hyperlinkkiä sisältöömme ilman nimenomaista kirjallista lupaa Yrityksen johdolta.

Seuraavat organisaatiot saavat linkittää verkkosivustollemme ilman etukäteen annettua kirjallista hyväksyntää:

 • Viranomaiset;
 • Hakukoneet;
 • Uutistoimistot ja uutissivustot;
 • Online-hakemistojen jakelijat, kun Yrityksemme on listattu heidän hakemistoonsa, jolloin verkkosivustoomme saa linkittää samalla tavalla kuin muidenkin listattujen yritysten verkkosivustoihin; ja
 • Järjestelmän laajuisesti akkreditoidut yritykset lukuun ottamatta kaupustelevia yleishyödyllisiä yhteisöjä, hyväntekeväisyyskauppoja ja hyväntekeväisyysvarainkeruuryhmiä, jotka eivät saa linkittää verkkosivustollemme.

Nämä organisaatiot saavat linkittää etusivullemme, julkaisuihin tai muuhun verkkosivujen sisältöön, kun linkki

 • ei ole millään tavalla harhaanjohtava;
 • ei anna virheellisesti ymmärtää, että sponsoroimme, tuemme tai suosittelemme linkittävää osapuolta tai sen tuotteita tai palveluita; ja
 • sopii kontekstiin linkittävän osapuolen sivulla.

Harkitsemme ja hyväksymme oman harkintamme mukaan muita linkityspyyntöjä seuraavan tyyppisiltä organisaatioilta:

 • yleisesti tunnetut kuluttaja- ja/tai yritystietolähteet kuten kauppakamarit ja kuluttajaliitot;
 • .com-päätteiset yhteisösivustot;
 • järjestöt tai muut ryhmät, jotka edustavat hyväntekeväisyystahoja, mukaan lukien online-hakemistojen jakelijat; internet-portaalit; kirjanpito-, asianajo- ja konsulttitoimistot, joiden pääasiakkaita ovat yritykset; sekä oppilaitokset ja toimialajärjestöt.

Hyväksymme näiden organisaatioiden linkityspyynnöt, mikäli katsomme, että

 • linkki ei anna epäsuotuisaa kuvaa meistä tai akkreditoiduista yrityksistä (esimerkiksi lähtökohtaisesti epäilyttävää liiketoimintaa edustavat toimialajärjestöt tai muut organisaatiot eivät saa lupaa linkittää);
 • meillä ei ole huonoja kokemuksia kyseisestä organisaatiosta;
 • hyperlinkkiin liittyvän näkyvyyden meille tuoma hyöty ylittää sen puutteen; ja
 • linkki sopii yleisen lähdetiedon kontekstiin tai on muuten uutiskirjeen tai vastaavan tuotteen toimituksellisen sisällön kanssa yhdenmukainen ja näin ollen edistää organisaation tehtävää.

Nämä organisaatiot saavat linkittää etusivullemme, julkaisuihin tai muuhun verkkosivujen sisältöön, kun linkki

 • ei ole millään tavalla harhaanjohtava;
 • ei anna virheellisesti ymmärtää, että sponsoroimme, tuemme tai suosittelemme linkittävää osapuolta tai sen tuotteita tai palveluita; ja
 • sopii kontekstiin linkittävän osapuolen sivulla.

Jos organisaatiosi lukeutuu kappaleessa 2 lueteltuihin järjestöihin ja olet kiinnostunut linkittämään verkkosivustollemme, sinun on ilmoitettava meille sähköpostitse osoitteeseen info@repo.eu.

Sisällytä viestiin nimesi, organisaatiosi nimi, yhteystiedot (kuten puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite), sekä sivustosi URL-osoite, lista URL-osoitteista, joilta aiot linkittää verkkosivustollemme sekä lista verkkosivustomme URL-osoitteista, joihin haluat linkittää. Vastaamme kahden viikon kuluessa.

Hyväksytyt organisaatiot saavat luoda hyperlinkin verkkosivustollemme seuraavasti:

 • Käyttäen yrityksemme nimeä; tai
 • käyttäen URL-osoitetta, johon linkitetään; tai
 • käyttäen mitä tahansa muuta kuvausta verkkosivustostamme tai linkitetystä aineistosta, joka käy järkeen linkittävän osapuolen sivuston kontekstissa ja sisällön muotoilussa.
 • RSTEEL®-logoa tai muuta kuvamateriaalia ei saa käyttää linkittämiseen ilman tavaramerkin käyttöoikeussopimusta.

Iframe-elementit

Verkkosivujemme kanssa ei saa käyttää kehyksiä tai muita tekniikoita, jotka millään tavalla muuttavat verkkosivustomme visuaalista ilmettä tai ulkoasua, ilman etukäteen annettua hyväksyntää ja nimenomaista kirjallista lupaa.

Oikeuksien pidättäminen

Pidätämme oikeuden koska tahansa ja oman harkintamme mukaan pyytää sinua poistamaan kaikki linkit tai tietyn linkin verkkosivustollemme. Tällaisen pyynnön saatuasi suostut poistamaan kaikki verkkosivustollemme johtavat linkit välittömästi. Pidätämme myös oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja ja niihin sisältyviä linkitysehtoja koska tahansa. Jatkamalla verkkosivustollemme linkittämistä sitoudut noudattamaan näitä linkitysehtoja.

Linkkien poisto verkkosivustoltamme

Jos löydät verkkosivustoltamme tai linkitetyiltä verkkosivustoilta linkin, jota pidät mistä tahansa syystä paheksuttavana, voit ottaa asiasta yhteyttä osoitteeseen info@repo.eu. Otamme linkkien poistopyynnöt huomioon, mutta meillä ei ole velvollisuutta poistaa linkkejä tai suoraan vastata pyyntöön.

Vaikka pyrimme varmistamaan, että tämän verkkosivuston tiedot ovat paikkansapitäviä, emme takaa niiden täydellisyyttä tai tarkkuutta. Emme myöskään sitoudu varmistamaan, että verkkosivusto pysyy käytettävissä tai että sivustolla oleva aineisto pysyy ajan tasalla.

Sisältövastuu

Emme ole vastuussa mistään verkkosivustollasi näkyvästä sisällöstä. Suostut vapauttamaan meidät vastuusta ja puolustamaan meitä kaikissa verkkosivustoasi koskevissa tai siihen liittyvissä vaateissa. Verkkosivustosi millään sivulla tai missään kontekstissa ei saa esiintyä mitään sellaisia linkkejä, jotka sisältävät sisältöä tai materiaalia, jota voidaan pitää herjaavana, säädyttömänä tai rikollisena tai joka rikkoo tai muuten loukkaa tai kehottaa rikkomaan tai loukkaamaan kolmannen osapuolen oikeuksia.

Vastuuvapauslauseke

Soveltuvan lainsäädännön suurimmissa sallimissa rajoissa vapautamme itsemme kaikesta vastuusta verkkosivustoomme ja sen käyttöön liittyen (mukaan lukien rajoituksetta kaikki takuut, jotka laissa annetaan ymmärtää, liittyen tyydyttävään laatuun, tarkoituksenmukaisuuteen ja/tai kohtuulliseen huolellisuuteen ja taitoon). Mikään tässä vastuunrajoituksessa ei

 • rajoita tai poista kummankaan osapuolen vastuuta huolimattomuudesta johtuvasta kuolemasta tai henkilövahingosta;
 • rajoita tai poista kummankaan osapuolen vastuuta petoksesta tai tahallisesta harhaanjohtamisesta;
 • rajoita kummankaan osapuolen vastuuta millään sovellettavan lain vastaisella tavalla;
 • tai poista kummaltakaan osapuolta sellaista vastuuta, josta ei voida sovellettavan lain puitteissa vapauttaa.

Tässä kohdassa ja muualla tässä vastuuvapauslausekkeessa määritellyt rajoitukset ja poisjätöt

 • ovat edeltävän kappaleen alaisia; ja
 • säätelevät kaikkea vastuuta, joka johtuu tästä vastuuvapauslausekkeesta tai
 • joka liittyy vastuuvapauslausekkeen asiasisältöön, mukaan lukien vastuut, jotka johtuvat sopimuksesta, vahingonkorvausvelvollisuudesta
 • (mukaan lukien huolimattomuus) ja lakisääteisen velvollisuuden laiminlyönnistä.

Niiltä osin kuin verkkosivusto ja sen sisältämä tieto ja palvelut ovat tarjolla ilmaiseksi emme ole vastuussa minkäänlaisista menetyksistä tai vahingoista.