R-Group

R-GROUP

Suomalainen R-Group on maailmanlaajuisesti toimiva betonielementtiteollisuuden terästuotteiden ja liitosten valmistaja ja toimittaja. R-Group tarjoaa globaalin RSTEEL®-brändinsä kautta korkealaatuisia terästuotteita turvallisiin, luotettaviin ja kestäviin rakenteisiin ympäri maailman. Menestyksemme takana on huipputeknologia, erinomainen laatu, loistava asiakaslähtöinen palvelu ja luotettu toimittajaverkosto, joiden avulla tarjoamme vakio- ja mittatilausratkaisuja niin pienille kuin suurillekin yrityksille maailmanlaajuisesti. Noudatamme toiminnassamme ISO 9001 ja 14001 -standardeja.

Sitoutuminen ja luottamus erottavat meidät muista

Olemme työskennelleet vuosia ja vuosikymmeniä useiden suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa. Teemme kaikkemme tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun heidän tarpeisiinsa. Uskomme kestävien siteiden rakentamiseen, ja horjumaton sitoutumisemme tähän päämäärään erottaa meidät muista.

Missio, visio ja arvot

MISSIO

Tarjoamme asiakkaillemme laajan ja laadukkaan valikoiman betonielementtiteollisuuden terästuotteita ja liitoksia, joiden avulla he voivat tehokkaasti rakentaa turvallisia, luotettavia ja kestäviä rakenteita.

VISIO

Johtava globaali betonielementtiteollisuuden terästuotteiden toimittaja.
Loistava asiakaskokemus, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin nopealiikkeisessä, muuttuvassa ympäristössä.
Houkutteleva työnantaja osaajille ympäri maailman.
Haluttu kumppani  asiakkaillemme.

ARVOT

Vankka arvomaailmamme muodostaa pohjan sille, että olemme onnistuneet luomaan pitkäkestoisia, luotettavia asiakassuhteita.
Innovatiivisuus – Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme, palveluitamme ja prosessejamme tuodaksemme lisäarvoa asiakkaillemme.
Asiakastyytyväisyys – Edistämme asiakaslähtöistä kulttuuria ottamalla asiakkaamme huomioon kaikessa toiminnassamme.
Ihmiset – Ihmiset ovat suurin voimavaramme.
Rehellisyys – Olemme rehellisiä, avoimia, eettisiä ja reiluja kaikessa toiminnassamme.
Laatu – Sitoudumme tinkimättömästi korkeimpiin standardeihin. Vaadimme itseltämme ehdotonta sitoutumista korkeaan laatuun – niin suhteidemme kuin rakenteidemmekin rakentamisessa.

PERHEYRITYS

RSTEEL® -brändi nousi visiosta rakentaa alalle turvallisempi ja vastuullisempi tulevaisuus. Revon perheen perustama yritys myi betonielementtejä ja valmisbetonia Savonlinnan ja Savonrannan tuotantolaitostensa kautta. Yritys tarttui rakennusalan kasvavaan korkealaatuisten ja luotettavien metallikomponenttien kysyntään ja alkoi valmistaa sekä toimittaa betonielementtiteollisuuden metallituotteita ja liitoksia RSTEEL®-brändinsä kautta. Yritys rakensi toimintansa osaamiselleen näiden ratkaisujen loppukäyttäjänä, ja siitä on sittemmin tullut yksi alan eturivin toimijoista metalli- ja liitostuotteiden saralla.