Latauskeskus

Home Latauskeskus

Laatusertifikaatit

Sertifiointi on tapa varmistaa tuotteen laatu ja turvallisuus sekä vaatimusten mukaisuus.
Laatusertifikaattimme takaavat, että tuotteemme ovat läpäisseet suorituskyky- ja laadunvarmistustestit, ja täyttävät Kiwa Inspectan ja FINASin kaltaisten organisaatioiden pätevyyskriteerit.

Inspecta – Betoniteräkset

Inspecta – Tuotannon sisäisen laadunvalvonnan sertifikaatti 0416-CPR

R-Group Baltic OÜ, Tallinna, Viro – ISO 9001:2015

R-Group Baltic OÜ, Tallinna, Viro – ISO 14001:2015

R-Group Baltic OÜ, Fastenings for use in concrete Manufacturing, import and delivery

Tuoteluettelot

Jos etsit betonielementtiteollisuuden terästuotteita ja liitoksia, vastaus on RSTEEL®.
Meiltä saat sertifioituja laatutuotteita projektiesi turvalliseen ja luotettavaan rakentamiseen.
Katso lisää RSTEEL®- tuotekuvastostamme!

product catalogue template, product catalogue design

Tuotekuvasto 2017

Versio 1.0
Vuosi 2017
Viimeksi muokattu: 28.8.2017

R-STONE Product Catalog

RSTONE®-tuotekuvasto

RSTONELTA® SAAT INNOVATIIVISIMMAT PINTAMATERIAALIT, KORKEALAATUISET GRANIITIT JA LUONNONKIVET

Vuonna 1997 perustettu R-Group Finland Oy on huippulaatuisten graniitti- ja luonnonkivimateriaalien maahantuoja ja tukkukauppias. Kauniit materiaalimme on tuotu louhoksilta ympäri maailman, ja kiinnitämme erityistä huomiota niiden eheyteen ja kauneuteen.

Esitteet

Lisätietoja yrityksestä ja tuotteista voit lukea esitteistä.

RSTEEL®-esite

R-Group on johtava suomalainen maailmanlaajuisesti toimiva betonielementtiteollisuuden terästuotteiden ja liitosten toimittaja. Yli 50 vuoden betonielementtiteollisuuden kokemuksella R-Group tarjoaa globaalin RSTEEL®-brändinsä kautta kestäviä ratkaisuja turvallisiin, luotettaviin ja kestäviin rakenteisiin ympäri maailman.

RSTEEL®-pulttiliitokset

RSTEELin® robottihitsatut, Inspecta-sertifioidut korkealaatuiset pilarikengät, seinäkengät ja peruspultit ovat ihanteellisia ratkaisuja kestävään elementtirakentamiseen. Pulttiliitännät on suunniteltu Eurokoodien mukaan, niillä on BY-hyväksyntä ja ne valmistetaan EN 1090 -standardin mukaisesti.

RSTEELin® RPS-parvekesaranoiden esite

AINUTLAATUINEN ratkaisu, joka liittää tuetut parvekelaatat rakennukseen turvallisesti sallien samalla lämpötilavaihteluiden aiheuttaman enintään 14 mm pystysuuntaisen liikkeen. Saranat ovat teräsosia, jotka siirtävät betonielementtirakennuksissa vaakakuormaa parvekelaatasta rakennukseen sallien samalla parvekkeen lämpötilavaihteluiden aiheuttaman pystysuuntaisen liikkeen. RPS parvekesarana koostuu R30- tai R36-nostoankkurista, joka asennetaan parvekelaattaan ennen valua, ja teräksisestä parvekesaranaosasta, joka asennetaan lattian saumavaluun. Nämä osat yhdistetään kiinnitysruuvilla.

Palkinnot

Todiste osaamisestamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

R-Group continues with AAA rating from Bisnode

R-Groupilla on edelleen Bisnoden AAA-luokitus

Ilmoitamme ylpeinä, että R-Group Finland Oy on jälleen saanut luottoluokituksen AAA, ”korkein luottoluokitus”, Dun & Bradstreetin luottoriskiselvityksessä. Tämä korkeimman luottoluokan sertifikaatti kertoo erinomaisista saavutuksistamme ja osoittaa, että yrityksemme on suorituskykyinen, varma ja luotettava kumppani asiakkailleen ja kumppaneilleen.

AAA Rating, AA battery, AAA battery

Bisnoden AAA-luokitus

Ilmoitamme ylpeinä, että R-Group Finland Oy on jälleen saanut korkeimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen Dun & Bradstreetin luottoriskiselvityksessä.

Bisnode D&B on kansainvälisellä tasolla luokitellut yrityksiä näiden luotettavuuden perusteella vuodesta 1908 lähtien. Heidän yritystietonsa ja luokituspalvelunsa ovat Euroopan laajuisesti kattavimpien joukossa.